Skal Bio - BIO certificaat

IFS Food Higher Level

Van produceren tot het verpakken van voedingssupplementen. Snel, efficiƫnt en met maatwerk.
Neem contact met ons op

Over PharVit Pack

PharVit Pack is het nieuwe bedrijf van Jacques Bosman. Hij is goed bekend met de wereld van voedingssupplementen. In 2000 richtte hij Mondial Pack op, eveneens een producent van voedingssupplementen. Na 14 succesvolle jaren verkocht Jacques Bosman het bedrijf en ging met pensioen. Hij besloot in 2022 met nog twee personen een soortgelijk bedrijf op te starten. Deze keer is alles nog beter geregeld en georganiseerd, met de meest moderne machines die er zijn.

Visie en missie

PharVit Pack is gevestigd in het oude pand van Mondial Pack, wat altijd eigendom is gebleven van Jacques Bosman. Kernwaarden voor PharVit Pack zijn flexibel, maatwerk, innovatie, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het contact met de klant staat centraal en is het allerbelangrijkst. PharVit Pack levert maatwerk en komt altijd zijn afspraken na. De klant wordt gedurende het productieproces en de levering van de voedingssupplementen altijd op de hoogte gehouden. PharVit Pack ontzorgt zodat de klant zich bezig kan blijven houden met zijn core business.

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn het belangrijkst voor PharVit Pack. Wij zijn als bedrijf IFS Food Higher Level gecertificeerd. Ook staan wij bij Skal Bio controle geregistreerd als gecertificeerd bedrijf om onze klanten in de biologische sector van dienst te kunnen zijn. PharVit Pack is met zijn jarenlange ervaring de aangewezen contract manufacturer voor iedereen die voedingssupplementen op de markt wil brengen.

nl_NLNederlands